Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 19:52 - Четири стъпки за коледно настроение
Автор: originalenpodaruk Категория: Музика   
Прочетен: 2080 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.12.2013 19:54


 Нямате време, което да отделите за пазаруване на коледна украса, а също така и не ви се иска да обикаляте с часове в студените зимни дни. Същевременно искате да имате коледна атмосфера у дома и то в стил. Предлагаме ви няколко лесни начина да направите Коледата наистина красива и специална!
Първата стъпка – декорът у дома. Има едно основно правило: вътрешната декорация, коледната украса и орнаментите трябва да са в коледни цветове – червено, зелено, сребърно, златно, бяло и др. С някои от тези цветове вероятно бихте се разделили веднага след края на празниците, но за създаването на коледен уют те са задължителни!

image
Каква Коледа без коледното дърво? Това е невъзможно! Като прецените добре мястото, което можете да отделите на елхата у дома, и парите, които можете да заделите, въпросът е решен. Е, можете да помислите и върху въпроса дали да е естествено дърво или изкуствено. Извън коледното дърво, можете да се възползвате и от някои зелени елементи, като например – гирлянди и клонки, които да разположите на различни места у дома – около огледалата, вратите,sex shop, прозорците или на полилея.

Втората стъпка – камбанките!

image

Звукът на Коледа и филмите на коледна тематика ще ви свършат идеална работа! Прислушайте се към коледните песни и звъна на камбаните и Коледа ще нахлуе в съзнанието ви! Докато сте си у дома, опитайте се да окуражите домашните да поддържат коледната атмосфера с музика през цялото време. Ще се удивите колко лесно и бързо празничната атмосфера ще ви разведри на фона на снежната и студена зима.

Третата стъпка – "Да" на коледните сладки! Ако досега не сте правили сладки за Коледа, време е да оцените техния принос за коледното настроение.
Коледа е време на забава и удоволствие, затова направете го от начало до край перфектно! От красиви празнични мелодии за душата до разтапящите се в устата ви бисквити!
image Коледните сладки не са нещо по-различно от стандартните, които правите.
Въпросът е да ги декорирате в съответствие с празника – елхички, коледни бастунчета и т.н.

Четвъртата и последна стъпка - отделете внимание на семейството. През годината имаме възможност да бъдем със семейството си по различни поводи – на рожденни дни, юбилеи, нова работа или сватба. Коледа обаче е празник, който можете да превърнете в традиция с тежест. Затихнали край коледната елха тук е моментът да отделите внимание на всеки един човек, който чувствате като важен и близък. Изпратете му картичка, купете му подарък или го почерпете с коледна бисквита!
Пожелаваме ви топла, уютна и жизнерадостна Коледа!
 



Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: originalenpodaruk
Категория: Музика
Прочетен: 13251
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930